Witte Roseline | Lige hundesaks 8,5″ – 82085

1.165,00 kr.

Præcis og komfortabel klipning er inden for rækkevidde med vores Witte RoseLine lige hundesaks. Med små takker på det ene skær og en længde på 8,5″ (21,2 cm), sikrer denne kvalitetssaks en behagelig og effektiv klipningsoplevelse. Perfekt til både professionelle groomere og hundeelskere derhjemme.

På lager

Varenummer (SKU): 82085 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Oplev Præcis Klipning med Witte RoseLine Hundesaks

Udforsk en ny standard for præcis hundeklipning med vores eksklusive lige hundesaks fra Witte RoseLine-serien. Perfektioneret til den kræsne groomer, er denne saks et symbol på førsteklasses kvalitet og håndværk, som Witte har leveret i over 35 år.

Kvalitetssaks fra Witte:
Med en arv på over tre årtier i at producere sakse til hunde, er Witte anerkendt for deres høje standarder for kvalitet og komfort. Denne lige hundesaks er ingen undtagelse, med små takker på det ene skær, der sikrer præcis klipning uden at klippe skævt.

Præcis Klipning og Behagelig Brug:
Uanset om du er en professionel groomer eller en hundeelsker derhjemme, vil du elske den præcise klipning og komfortable håndtering, som denne saks tilbyder. Med en længde på 8,5″ (21,2 cm) og to indsatsringe af gummi til fingerhullerne i det medfølgende etui, kan du forvente en behagelig og ergonomisk klipningsoplevelse.

Del af Witte RoseLine-serien:
Denne saks er en stolt repræsentant for Witte’s prestigefyldte RoseLine-serie. Den er skabt med enestående tysk præcision og håndværk, hvilket garanterer holdbarhed og pålidelighed i årene fremover.

Tag din hundeklipning til næste niveau med vores Witte RoseLine lige hundesaks. Oplev den ultimative kombination af præcision, komfort og tysk ingeniørkunst, og giv din hund den pleje, den fortjener.

Tilføj til kurv