Witte Roseline | Lige hundesaks 82075

1.100,00 kr.

Opnå professionelle klipninger med vores Witte hundesaks. Denne hundesaks er designet til præcis klipning og er et pålideligt værktøj til hundepleje derhjemme eller professionelt. Med små takker på det ene skær og en længde på 19,5 cm, sikrer denne saks en behagelig og effektiv klipningsoplevelse.

På lager

Varenummer (SKU): 82075 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Perfektioneret Hundeklipning med Witte Roselines lige hundesaks

Gør hundeklipningen til en behagelig og præcis oplevelse med Witte Roseline hundesaks. Med over 35 års erfaring i branchen er Witte synonymt med førsteklasses kvalitet og komfort. Denne hundesaks er ingen undtagelse.

Håndværk af Højeste Kvalitet:
Witte har en lang og anerkendt historie med at producere sakse til hunde af højeste standard. Denne saks er et resultat af årtiers ekspertise og dedikation til at opnå perfektion inden for hundepleje.

Præcision og Komfort:
Med små takker på det ene skær giver denne hundesaks enestående kontrol og præcision under klipningen. Du undgår skæve klip og kan skabe det ønskede udseende med lethed. Samtidig sikrer saksens ergonomiske design og 19,5 cm længde en behagelig og let håndtering.

Del af Witte Rose Line-serien:
Som en del af Witte Rose Line-serien er denne hundesaks et symbol på elegance og kvalitet. Den er designet til at imødekomme de højeste standarder for professionelle og hjemmegroomere.

Fremstillet i Tyskland:
Fremstillet med tysk præcision og håndværk, kan du stole på denne hundesaks til at opretholde enestående ydeevne og holdbarhed i mange år fremover.

Giv din hund den pleje, den fortjener, med Witte Rose Line hundesaksen. Uanset om du er en professionel groomer eller en hundeelsker derhjemme, vil denne saks gøre klipningen til en leg.

Tilføj til kurv