Konkurrencebetingelser

Konkurrence betingelser

Konkurrencer på Facebook eller Instagram er ikke sponsoreret, støttet eller på nogen måde associeret med Facebook eller Instagram. Konkurrencerne foregår på THOLOS Facebook side og THOLOS Instagram konto.

Deltagelse

For at deltage i THOLOS konkurrencer følges anvisningerne på det konkrete konkurrence opslag. Deltagere skal være fyldt 18 år og være bosat i Danmark. Der kan kun deltages én gang per Facebook- eller Instagram-profil per konkurrence.

Ansatte hos THOLO og medlemmer af deres hustande er udelukket fra at deltage. THOLO forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere, hvor der er mistanke om snyd eller misbrug af vores konkurrence betingelser.

Konkurrence periode

Konkurrencen starter og slutter som angivet i det konkrete konkurrence opslag.

Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderne bliver fundet ved en tilfældig lodtrækning blandt alle kommentarerne. Vinderne bliver offentliggjort på konkurrence opslaget.

Vinderne bliver bedt om at sende deres kontaktinformationer (fulde navn, adresse, e-mail og telefonnummer) til kundeservice@tholo.dk. Alle personlige oplysninger, der bliver indsamlet, anvendes udelukkende for at kunne kontakte og sende præmier til vinderne. Præmier sendes til den nærmeste pakkeshop.

Vinderen skal kontakte THOLO senest 7 dage efter konkurrencens afslutning. Gør vinderen ikke det, bortfalder retten til at modtage præmien. Der trækkes ikke en ny vinder. Vinderen er selv ansvarlig for, at de sendte informationer er korrekte. THOLO erstatter ikke præmien, hvis vinderen har givet forkerte eller uklare kontakt oplysninger.

Præmier

Antallet af vindere og præmien, der udloddes, vil fremgå af det konkrete konkurrence opslag.
Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre alternativer.