Hvem er vi?

Tholo grooming og udstyr er et af Danmarks ældste og mest veletablerede firmaer indenfor tilbehør til
hunde. Tholo har eksisteret siden 1978, hvor familien Thorstensen lagde grunden til det der i dag hedder Tholo.
Tholo blev i juni 2019 solgt til Diana Clare Bentley, som i forvejen er indehaver af hundesalon og webshop – Den Logrende Hale.
Både lager og produktionen af diverse tilbehør er at finde i de naturskønne omgivelser ved Brande i midtjylland.

Tholo står idag med et total koncept, hvor du kan få alt indenfor grooming, foder, samt andre lækre artikler.

Hundesalon 

Salon Den Logrende Hale blev grundlagt i 2011 hjemme i privaten. Eftersom kundekredsen voksede sig større og større, flyttede salonen ned i Brande centrum, hvor salonen havde til huse i 1,5 år. Efter fantastiske 1,5 år blev salonen atter flyttet hjem til privaten, hvor det har været siden. Idag har Salon Den Logrende Hale og Tholo grooming og udstyr huse i en stor renoveret staldbygning i dejlige landlige omgivelser.

Navnet: Den Logrende Hale

“Den Logrende Hale” udspringer bla. udfra vores værdier og flere års erfaringer fra arbejde med vores 4 benede venner;

  • En glad og tilfreds hund
  • På hundens præmisser
  • Ingen fiksering
  • Samarbejde mlm hund og person

Det har stor betydning, at alle hunde har det godt under soignering og går glade herfra igen. Hver enkelte hund bliver set hvor de er og de er alle forskellige, ligesom vi er. Diana som er indehaver af firmaet, er også at finde i Salon Den Logrende Hale. Diana har mange års erfaring med små klippe hunde og elsker at forme og klippe løs med sin saks. Dette er ofte den velkendte ‘bamseklip’ og andre spændende frisurer. Diana har en meget stor viden omkring grooming, alt hvad der hertil hører med grooming artikler samt groomingprodukter. Vi favner et meget bredt område og står altid klar med råd og vejledning.

Butikken, webshop & sociale medier

Indehaver og hundefrisør
Diana Clare Bentley

Jeg hedder Diana og er indehaver af Tholo og hundesalon Den Logrende Hale. Vi bor i det midtjyske, hvor både butik og salon har til huse. Vi har to hanhunde som er Bichon Frise, samt to racekatte, en Devon Rex og en Sphynx, som også er vores salonkatte. Jeg er aktiv udstiller i ind og udland med mine hunde. Jeg vil kalde mig selv en ‘produkt-nørd’ – elsker alt det der har med grooming at gøre og stå med en saks i hånden.

Ambassadør/SoMe  

Susanne Westh Olsen

Jeg hedder Susanne og bor i Schweiz ved Zürichsøen med min familie og hund Kira. Da vi har valgt at få en meget aktiv og glad hund er dette blevet min store hobby, at træne med Kira og stimulere hende bedst muligt. Vi går meget til hundeshows i Schweiz og rundt om i Europa, hvor vi får inspiration til hundeprodukter og møder internationale hundevenner. Desuden går vi til hundetræning hver uge og skal starte til rally obedience. Du kan følge vores oplevelser på enten FB: Kira the Toller og/eller IG: Kira_toller.

Alt mulig mand
Lasse Høgfeldt

Jeg hedder Lasse og er bedre halvdel til Diana. Til dagligt arbejder jeg ved Siemens Gamesa som Service Technician, men når muligheden er der, hjælper jeg til i butikken og pr. telefon.

Medhjælper
Signe Andersen

Hej jeg hedder Signe og er bosiddende i det midtjyske. Til dagligt går jeg i skole og har fritidsjob hos Tholo og Salon Den Logrende Hale 2-3 gange i ugen. Vi har to labrador som jeg elsker at være sammen med, samt jeg bruger en del tid på at ride heste.

Show Ambassadører, Jylland

Tina Hamann Dam

Jeg hedder Tina og bor i Østjylland. Jeg er passioneret udstiller/groomer og DKK opdrætter af racen Bichon Frise´ Jeg har Kennel BICHON STARS. Jeg startede i 2008 og siden er det blevet min store hobby. Særligt nyder jeg pelsarbejdet, jeg bruger kun kvalitets produkter og dem finder man altid hos THOLO … så der shopper jeg.

Show Ambassadører, Sjælland

Henrik Sonne Futtrup (Futte)

Jeg hedder Futte og jeg bor ved Slagelse, har kennel Crest’d Label med racen Chinese Crested/ Powder puff. Er racerepræsentant for Racen i KSS. Til dagligt arbejder jeg i København Zoo som dyrepasser og har gjort siden 1999. Jeg er et af ansigterne som er at finde på SPK udstillingerne samt med hele Teamet på DKK.

Zaco Sonne Futtrup

Jeg hedder Zaco og bor ved Slagelse hvor jeg har kennel Star Anakin’s som opdrætter og udstillere peruvianske hårløse. For at de har den absolutte sundeste hud fodres de med Tholo’s egen hundefoder. Til daglig har jeg siden 1996 arbejdet i Københavns Zoo hvor jeg passer rovdyr og australske pungdyr.

Nadja Lafontaine

Jeg hedder Nadja og bor i Nordsjælland med mine 4 han hunde og en enkelt hankat. Jeg har 3 cavalier king charles spaniel og 1 king charles spaniel, jeg er aktiv udstiller i det meste af Europa. Jeg  går meget op i grooming samt mine hundes pels skal holdes i topform. Derfor fodrer jeg med Tholos eget foder.

Brand Ambassadører

Charlotte Henriksen

Jeg hedder Charlotte og er den heldigste ejer af Sia, som er en fransk bulldog. Sia er under uddannelse som Psykiatisk servicehund via Trinitas og derudover udstiller vi for sjov. Er indehaver af Sia the french bulldog, hvor man følger vores op- og nedture.

Liza Svendsen

Vi er et “fransk” team bestående af Alfred, Eyelo og Rihanna og ejermand Liza. Vi er bosat i Thorsø i østjylland, hvor vi nyder alt den natur vi er omgivet af.  Vi benytter os glædeligt af de sociale medier og er stifterne bag den hurtigt voksende Instagram: FrenchiesDK. På matriklen finder du også vores Kennel: Kennel Sølyst.

Tina

Jeg hedder Tina og bor i Midtjylland med min familie og vores 2 hunde. Jeg er uddannet og arbejder som speditør. Min store hobby er vores hunde, som hedder Line og Lulu, de er Cavalier King Charles Spaniels. Jeg er aktiv udstiller, og jeg elsker at træne og groome dem. Jeg kan godt lide at tale med nye mennesker, så jeg nyder at komme afsted på udstillinger, træning osv. Jeg er aktiv på de sociale medier, og mine hunde har deres egen Instagram profil: cutecavalier_lulu

Rikke Jensen

Jeg hedder Rikke og bor i landlige omgivelser på Fyn, sammen med min kæreste og vores hund, Luka. Jeg er kæmpe hunde-freak og er igang med at uddanne mig til hundeadfærds- og klikkerinstruktør. Jeg elsker hunde, adfærd samt træning. Derudover har jeg også en stor for-kærlighed for grooming og hyggen, der er omkring det – hvilket er heldigt, for der er en del pels. Vi er til at finde på Lukas egen Instagram: @luka_samoyed