Hvem er vi?

Tholo grooming og udstyr er et af Danmarks ældste og mest veletablerede firmaer indenfor tilbehør til
hunde. Tholo har eksisteret siden 1978, hvor familien Thorstensen lagde grunden til det der i dag hedder Tholo.
Tholo blev i juni 2019 solgt til Diana Clare Bentley, som i forvejen er indehaver af hundesalon og webshop – Den Logrende Hale.
Både lager og produktionen af diverse tilbehør er at finde i de naturskønne omgivelser ved Brande i midtjylland.

Tholo står idag med et total koncept, hvor du kan få alt indenfor grooming, foder, samt andre lækre artikler.

Hundesalon 

Salon Den Logrende Hale blev grundlagt i 2011 hjemme i privaten. Eftersom kundekredsen voksede sig større og større, flyttede salonen ned i Brande centrum, hvor salonen havde til huse i 1,5 år. Efter fantastiske 1,5 år blev salonen atter flyttet hjem til privaten, hvor det har været siden. Idag har Salon Den Logrende Hale og Tholo grooming og udstyr huse i en stor renoveret staldbygning i dejlige landlige omgivelser.

Navnet: Den Logrende Hale

“Den Logrende Hale” udspringer bla. udfra vores værdier og flere års erfaringer fra arbejde med vores 4 benede venner;

  • En glad og tilfreds hund
  • På hundens præmisser
  • Ingen fiksering
  • Samarbejde mlm hund og person

Det har stor betydning, at alle hunde har det godt under soignering og går glade herfra igen. Hver enkelte hund bliver set hvor de er og de er alle forskellige, ligesom vi er. Diana som er indehaver af firmaet, er også at finde i Salon Den Logrende Hale. Diana har mange års erfaring med små klippe hunde og elsker at forme og klippe løs med sin saks. Dette er ofte den velkendte ‘bamseklip’ og andre spændende frisurer. Diana har en meget stor viden omkring grooming, alt hvad der hertil hører med grooming artikler samt groomingprodukter. Vi favner et meget bredt område og står altid klar med råd og vejledning.

Team Tholo

Indehaver og hundefrisør
Diana Clare Bentley

Jeg hedder Diana og er indehaver af Tholo og hundesalon Den Logrende Hale. Vi bor i det midtjyske på en landejendom, hvor både salon, butik og lager har til huse. Min bedre halvdel og jeg har to børn, samt en stor skøn dyrefamilie bestående af King (Bichon Frise), Salonkatten Benny (Devon rex), to islændere samt kaniner. Jeg er aktiv udstiller i ind og udland. Jeg vil kalde mig selv en ‘produkt-nørd’ – elsker alt det der har med grooming at gøre og stå med en saks i hånden.

SoMe Manager  

Susanne Westh Olsen

Jeg hedder Susanne og bor i Schweiz ved Zürichsøen med min familie og hund Kira. Da vi har valgt at få en meget aktiv og glad hund er dette blevet min store hobby, at træne med Kira og stimulere hende bedst muligt. Vi går meget til hundeshows i Schweiz og rundt om i Europa, hvor vi får inspiration til hundeprodukter og møder internationale hundevenner. Desuden går vi til hundetræning hver uge og skal starte til rally obedience. Du kan følge vores oplevelser på enten FB: Kira the Toller og/eller IG: Kira_toller.

E-commerce manager
Helene Jørgensen

Jeg hedder Helene. Jeg er bosat på Mors, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores datter, plus vores tre Bichon Havanaise og mine islandske heste.

Når jeg ikke sidder på ryggen af min konkurrence-hest, bliver tiden brugt med min datter og vores skønne hundepiger.

Alt mulig mand
Lasse Høgfeldt

Jeg hedder Lasse og er bedre halvdel til Diana. Til dagligt arbejder jeg ved Siemens Gamesa som Service Technician, men når muligheden er der, hjælper jeg til i butikken og pr. telefon.

Ambassadør
Henrik Sonne Futtrup (Futte)

Jeg hedder Futte og jeg bor ved Slagelse, har kennel Crest’d Label med racen Chinese Crested/ Powder puff. Er racerepræsentant for Racen i KSS. Til dagligt arbejder jeg i København Zoo som dyrepasser og har gjort siden 1999. Jeg er et af ansigterne som er at finde på SPK udstillingerne samt med hele Teamet på DKK.

Ambassadør
Zaco Sonne Futtrup

Jeg hedder Zaco og bor ved Slagelse hvor jeg har kennel Star Anakin’s som opdrætter og udstillere peruvianske hårløse. For at de har den absolutte sundeste hud fodres de med Tholo’s egen hundefoder. Til daglig har jeg siden 1996 arbejdet i Københavns Zoo hvor jeg passer rovdyr og australske pungdyr.