Hvem er vi?

Tholo grooming og udstyr er et af Danmarks ældste og mest veletablerede firmaer indenfor tilbehør til
hunde. Tholo har eksisteret siden 1978, hvor familien Thorstensen lagde grunden til det der i dag hedder Tholo.
Tholo blev i juni 2019 solgt til Diana Clare Bentley, som i forvejen er indehaver af hundesalon og webshop – Den Logrende Hale.
Både lager og produktionen af diverse tilbehør er at finde i de naturskønne omgivelser ved Brande i midtjylland.

Tholo står idag med et total koncept, hvor du kan få alt indenfor grooming, foder, samt andre lækre artikler.

Hundesalon 

Salon Den Logrende Hale blev grundlagt i 2011 hjemme i privaten. Eftersom kundekredsen voksede sig større og større, flyttede salonen ned i Brande centrum, hvor salonen havde til huse i 1,5 år. Efter fantastiske 1,5 år blev salonen atter flyttet hjem til privaten, hvor det har været siden. Idag har Salon Den Logrende Hale og Tholo grooming og udstyr huse i en stor renoveret staldbygning i dejlige landlige omgivelser.

Navnet: Den Logrende Hale

“Den Logrende Hale” udspringer bla. udfra vores værdier og flere års erfaringer fra arbejde med vores 4 benede venner;

  • En glad og tilfreds hund
  • På hundens præmisser
  • Ingen fiksering
  • Samarbejde mlm hund og person

Det har stor betydning, at alle hunde har det godt under soignering og går glade herfra igen. Hver enkelte hund bliver set hvor de er og de er alle forskellige, ligesom vi er. Idag er vi to hundefrisører i salonen – Diana Bentley og Monica Fisher. Diana har mange års erfaring med små klippe hunde og elsker at forme og klippe løs med sin saks. Dette er ofte den velkendte ‘bamseklip’ og andre spændende frisurer. Diana har en meget stor viden omkring grooming, alt hvad der hertil hører med grooming artikler samt groomingprodukter. Monica har hendes kompetencer indenfor spidshunde og mellemstore/store hunde, ofte dobbelt coatede hunde og og elsker at stå og groome løs. Vi favner derfor et meget bredt område og står altid klar med råd og vejledning.

Team Tholo

Indehaver og hundefrisør
Diana Clare Bentley

Jeg hedder Diana og er indehaver af Tholo og hundesalon Den Logrende Hale. Vi bor i det midtjyske, hvor både butik og salon har til huse. Vi har tre hanhunde som er Bichon Frise, samt to racekatte, Devon Rex og Bambino (sphynx). Jeg er aktiv udstiller i ind og udland med mine hunde. Jeg vil kalde mig selv en ‘produkt-nørd’ – elsker alt det der har med grooming at gøre og stå med en saks i hånden.

Web og annonce ansvarlig
Helene Jørgensen

Jeg hedder Helene og bor i det nordjyske på Mors. Jeg har to skønne Bichon Havanaise piger, som står model til alt det vi tester. Ligeledes har jeg også 3 Islandske heste. Jeg har førhen haft Hellig Birmaer og udstillet indenfor katteverden, så har en stor viden omkring pleje og grooming af mange katteracer. Ligeledes ligesom Diana er jeg ‘produkt-nørd’ og vi sparer ofte sammen. Jeg står for webshoppen samt de sociale medier og vil være at finde i butikken i Brande.

Hundefrisør
Monica Fisher

Jeg hedder Monica, er bosiddende i det vestjyske. Jeg har har en svaghed for spidshunde og har haft American Akita og Basenji som jeg har udstillet rundt omkring i Europa. Jeg arbejder i salonen (Den logrende hale) som hundefrisør og vil være at finde i den fysiske butik i Brande.

Alt mulig mand
Lasse Høgfeldt

Jeg hedder Lasse og er bedre halvdel til Diana. Til dagligt arbejder jeg ved Siemens Gamesa som Service Technician, men når muligheden er der, hjælper jeg til i butikken og er telefon passer.

Medhjælper
Signe Andersen

Hej jeg hedder Signe og er bosiddende i det midtjyske. Til dagligt går jeg i skole og har fritidsjob hos Tholo og Salon Den Logrende Hale 2-3 gange i ugen. Vi har to labrador som jeg elsker at være sammen med, samt jeg bruger en del tid på at ride heste.

Ambassadører Jylland
Tina Hamann Dam

Jeg hedder Tina og bor i Østjylland. Jeg er passioneret udstiller/groomer og DKK opdrætter af racen Bichon Frise´ Jeg har Kennel BICHON STARS. Jeg startede i 2008 og siden er det blevet min store hobby. Særligt nyder jeg pelsarbejdet, jeg bruger kun kvalitets produkter og dem finder man altid hos THOLO … så der shopper jeg.

Ambassadører Vestsjælland
Henrik Sonne Futtrup (Futte)

Jeg hedder Futte og jeg bor ved Slagelse, har kennel Crest’d Label med racen Chinese Crested/ Powder puff. Er racerepræsentant for Racen i KSS. Til dagligt arbejder jeg i København Zoo som dyrepasser og har gjort siden 1999. Jeg er et af ansigterne som er at finde på SPK udstillingerne samt med hele Teamet på DKK.

Zaco Sonne Futtrup

Jeg hedder Zaco og bor ved Slagelse hvor jeg har kennel Star Anakin’s som opdrætter og udstillere peruvianske hårløse. For at de har den absolutte sundeste hud fodres de med Tholo’s egen hundefoder. Til daglig har jeg siden 1996 arbejdet i Københavns Zoo hvor jeg passer rovdyr og australske pungdyr.

Ambassadør Nordsjælland
Nadja Lafontaine

Jeg hedder Nadja og bor i Nordsjælland med mine 4 han hunde og en enkelt hankat. Jeg har 3 cavalier king charles spaniel og 1 king charles spaniel, jeg er aktiv udstiller i det meste af Europa, og går meget op i grooming. Til hverdag nyder vi den Nordsjællandske natur, træner lidt lydighed og nose work.