Witte Rose Line | Buet hundesaks 7,5″ – 82076

950,00 kr.

Få enestående klipninger med vores Witte Rose Line hundesaks. Lavet af rustfrit stål med justerbar skrue og takket skær for præcis klipning. Leveres i et fint etui med gummiindsatsringe til ekstra komfort. Perfekt størrelse på 7,5″ (19,5 cm) og fremstillet i Tyskland.

På lager

Varenummer (SKU): 82076 Kategori: Tags: , , , , , , , ,

Beskrivelse

Præcis Klipning med Witte Rose Line Hundesaks

Gør hundeklipningen til en leg med vores fremragende saks af høj kvalitet, designet specielt til hundepleje. Lavet af rustfrit stål og med justerbar skrue for saksens bevægelighed, sikrer denne saks fra Witte en enestående ydeevne og langvarig holdbarhed.

Fremragende Kvalitet: Witte er et anerkendt mærke, der har specialiseret sig i hundesakse i over 35 år. Denne saks er et bevis på deres engagement for kvalitet og komfort, med små takker på det ene skær, der holder fast i pelsen og sikrer præcise klipninger hver gang.

Justerbar Skrue og Takket Skær: Den justerbare skrue gør det nemt at tilpasse saksens bevægelighed efter dine præferencer, mens de små takker på skæret sikrer, at saksen holder fast i pelsen og forhindrer skæve klip.

Perfekt Størrelse og Komfort: Med en længde på 7,5″ (19,5 cm) er denne saks ideel til præcis klipning af forskellige pelstyper og -længder. Den leveres også i et fint etui med to indsatsringe af gummi til fingerhullerne, der sikrer ekstra komfort under brug.

Witte Rose Line-serien: Denne saks er en del af Witte’s prestigefyldte Rose Line-serie, der kombinerer elegance, funktionalitet og pålidelighed. Fremstillet med tysk præcision og ekspertise, er denne saks et symbol på kvalitet og håndværk.

Giv din hund den bedste pleje med Witte Rose Line hundesaksen – den ultimative kombination af præcision, komfort og tysk håndværk.

Tilføj til kurv