Jean Peau | Snowwhite/Crystal white shampoo

159,00 kr.

Varenummer (SKU): JP041 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Opnå en strålende hvid pels med vores professionelle hundeshampoo, specielt designet til hunde og katte med hvid, lys, sølv eller creme pels. Den stærkt fugtgivende formel er ideel til langhårede racer som Malteser, Yorkshire Terrier, Havanese, Shih Tzu, Frisé, Lhasa Apso, Puddel (hvid, grå, sølv).

Vores shampoo gendanner pelsens naturlige hvidhed og nuance og tilfører masser af glans. Den indeholder ingen farvestoffer og kan derfor bruges på alle, der ønsker lyse og klare farver. Nærende naturlige olier nærer pelsen helt ud i spidserne, hvilket giver et skinnende resultat.

Brugsanvisning:

  1. Påfør den fortyndede shampoo i den fugtige pels.
  2. Lad sidde i 2 minutter.
  3. Skyl derefter grundigt med lunkent vand.
  4. Gentag proceduren ved meget beskidt eller beskadiget pels. Vi anbefaler at afslutte med en conditioner for at lukke hårstrået.
  5. THOLO anbefaler at du afslutter med en conditioner, for at lukke hårstrået.

Vores hvidheds-shampoo fås i størrelserne 200 ml, 1 liter og 5 liter og er en del af vores professionelle serie af plejeprodukter, der er baseret på naturlige urteekstrakter og har den korrekte pH-værdi for huden. Disse produkter beskadiger ikke pelsens naturlige struktur, men forbedrer dens tilstand betydeligt.

Pleje med vores produkter er en ren fornøjelse og viser synlige og mærkbare resultater allerede efter første brug. Anbefales især til showracer, der kræver ekstra opmærksomhed. Med 25 års erfaring inden for pelspleje er Jean Peau et pålideligt valg.

Yderligere information

Størrelse

200 ml., 1 l., 5000 ml

Vælg variant This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page