Beskrivelse

Manglende overholdelse heraf kan føre til betændelse og endda skade på det indre øre, hvilket forårsager megen smerte og kan resultere i døvhed! Praktisk at bruge emulsion fra Jean Peau hjælper dig med at tage sig af dit kæledyrs sunde og rene ører hurtigt og komfortabelt. Emballagen har en applikator, der let dispenserer produktet direkte i dyrets øre. Også velegnet til katte.

Rigtig god øre rens fra Jean Peau.

Hunde og katteører er meget følsomme, og det er vigtigt at rengøre øret rettidigt, før snavs, ørevoks og hår forårsager problemer og infektioner. Derfor er det vigtigt at rengøre dem regelmæssigt. Der skal fjernes snavs og ørevoks og en mulig infektion skal behandles. Øret kan inficeres af flere organismer, såsom bakterier og skimmelsvampe. Forsømmelse af betændelse kan føre til angreb af trommehinden. Når dette sker, er det muligt, at også dele af det indre øre bliver beskadiget. Dette forårsager megen smerte, kan påvirke balance og endda døvhed.
Jean Peau hjælper dig med at tage sig af dit kæledyrs sunde og rene ører hurtigt og komfortabelt. Emballagen har en applikator, der let dispenserer produktet direkte i dyrets øre. Også velegnet til katte.

OBS: Er din hund eller kat meget øm i øret, lugter og rød –> kontakt da din dyrlæge!

Anvendelse:

Rengør jævnligt din kæledyrs ører. Dette er muligt ved hjælp af denne ørepleje.

Rengøring af øret skal gøres på følgende to måder:
1. Rengøring af øreskallen, dvs. det udvendige øre.
2. Rensning af øret.

1. Rengøring af øreskallen
Tag en klud eller en vatrondel med en lille mængde af produktet og rengør forsigtigt øreskallen. Det er bedst at lægge en klud omkring fingeren for at fjerne snavs og  ørevoksen.

2. Rengøring af øret
Indfør en lidt af produktet i øret. Massér grundlaget for øret, mens du holder ørepunktet med din anden hånd. Rengør øret med en bomuldsspids/klud, der føres ind i øret parallelt med siden af ​​hovedet for at undgå beskadigelse af trommehinden eller ved hjælp af en blid klud.

Indhold: 50 ml

Jean Peau Coat Care Products er en komplet serie af professionelle produkter baseret på naturlige urteekstrakter, der har den korrekte pH-værdi for huden.
En bred vifte af plejeprodukter, som giver dig mulighed for at passe og pleje, pelsen og huden på højeste niveau.
Produkterne beskadiger ikke pelsens naturlige struktur, men forbedrer dens tilstand betydeligt.
Pleje med Jean Peau er ren fornøjelse og viser synlige/mærkbare resultater allerede efter første brug.
Anbefales især til showracer, der kræver ekstra opmærksomhed.
Jean Peau har 25 års erfaring indenfor pelspleje.