Beskrivelse

Sener, ledbånd og led i topform

I GODT SELSKAB:
Hunden har i årtusinder været menneskets trofaste følgesvend. Dens sundhed og vitalitet ligger os meget på sinde. Hos St. Hippolyt har vi et lille men meget specielt program til hunden.

Særdeles effektiv kombination af næringsstoffer fra grønlæbede, newzealandske muslinger, chlorellaalger, hvedespirer og mange andre naturlige bestanddele med højt indhold af vitalstoffer.

– certificeret ekstrakt af grønlæbede muslinger
– naturligt højt indhold af vitalstoffer
– effektiv sporstofforsyning

Mangler i ernæringen af bindevævet kan vise sig ved forskellige bevægelsesforstyrrelser så som manglende lyst til bevægelse og besvær med at rejse sig.

Movilan DOG har et koncentreret indhold af de næringsstoffer, der er nødvendige for opbygning af et intakt bindevæv og for stabilitet og funktion af knogler, sener, ledbånd, ledkapsler og ledbrusk.

Movilan DOG – næring til leddene hos hvalpe, aktive hunde og seniorer.

SAMMENSÆTNING:
Ølgær, ølgærekstrakt (PSB®-kompleks og ß-glucaner), majskim, malt, urter (birkeblade, agerpadderokke, kamille, fennikel, persille, merian), kollagenpeptider, roefibre, ren ekstrakt af grønlæbede muslinger (Biolane®), oliefrø, risklid, gulerødder, koldpresset hørfrøolie, kalciumcarbonat (maritint og mineralsk), tørret frugt (druer, æbler), hvidløg, havsalt, isomaltose, spirulina-alger, ærteprotein, magnesiumfumerat/-sulfat, frugteddike

FODRINGSANVISNING:
Ca. 0,5 til 1 g pr. 1 kg kropsvægt dagligt sammen med det almindelige foder.

Dette tilskudsfoder indeholder flere vitaminer og sporstoffer end et fuldfoder. Dosering bør derfor ikke overskrides.

1 måleske = ca. 15 g

PAKNING:
Dåse 1 kg