Mr. Groom | Magik Spray

225,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): 7-3-7 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Mr. Groom er et super populært mærke, som bliver brugt af udstillere verden over.

Magik Spray er en bredspektret antispatogen opløsning, der stammer fra naturlige kilder. IT er et ekstremt kraftigt og effektivt antipatogen, der fungerer som et baktericid, fungicid, antiviralt og antiparasitisk stof.

Magik Spray er miljømæssigt sikker til brug på alle dyr såvel som mennesker og planter. Det er også effektivt mod salmonella, E-Coli, Histoplasmosis og hot spots.

Magik Spray kan bruges som førstehjælp til behandling af eksterne svampeinfektioner på hunde, katte, kaniner, marsvin og ikke-akvatiske krybdyr. Hjælper også med at holde bakterier væk fra bure, madskåle mm. Kan ligeledes sprayes på dit kæledyrs tæppe eller kurv, for at bekæmpe skadelige bakterier.

Kan ligeledes anvendes for at hele ridser på huden og forhindre bakterier samt påbegyndende svamp. Behandl gerne to gange om dagen i flere dage.

Magik Spray er blevet videnskabeligt formuleret i USA fra alle naturligt forekommende stoffer og indeholder ingen tilsatte kemikalier eller alkohol. Det er helt biologisk nedbrydeligt og ikke-toksisk i henhold til MSDS-arkinstruktionerne.

Indhold: 350 ml.

Fremstillet i USA.

 

Tilføj til kurv