Almaz Alma | Water

289,00 kr.

Beskrivelse

ALMA WATER er en fantastisk løsning til at hjælpe med at holde din hunds og kats hud og pels sund og fri for problemer som svampe, bakterier og eksem. Denne særlige formel er skånsom mod din hunds og kats hud og irriterer ikke, selvom den har en alkalisk sammensætning med en pH-værdi på 12.5. Alma Water tilpasser sig hurtigt til din hunds og kats hud pH-værdi på 5,6 og forhindrer effektivt væksten af skadelige bakterier i mange timer.

Med Alma Water kan du give din hund og kat en blød og glansfuld pels uden at bruge skrappe kemikalier. Den unikke sammensætning fjerner skidt og lipider fra pelsen og reducerer samtidig statisk elektricitet, hvilket gør pelsen mere håndterbar og skinnende.

Brug Alma Water til at fjerne misfarvninger fra din hunds og kats pels ved at sprøjte det direkte på de berørte områder og lade det virke i et par minutter, før du tørrer det overskydende væk. Det er også perfekt til at lindre røde poter eller kløende hud ved at sprøjte det på de berørte områder.

Ingredienserne inkluderer vand (patenteret højt niveau elektroliseret deoxideret og ioniseret).

ALMA WATER fås i en praktisk størrelse på 300 ml, så du altid kan have det ved hånden, når din hund eller kat har brug for lidt ekstra pleje.

  • Pels – Fordi Alma Water ikke indeholder nogen kemikalier, fjernes lipider, skidt og mindsker statisk elektricitet i pelsen. Alma Water forhindrer at støv sætter sig fast i pelsen. Hvis Alma Water sprayes i hele pelsen, inden den børstes igennem, bliver pelsen glansfuld, blød og statisk elektricitet mindskes betydeligt. Alma Water giver fugt til pelsen, såvel som huden, da produktet har en lavere overfladespænding end vand. Til forskel fra andre typiske alkaliske, ioniserede vand på markedet, trænger Alma Water ind i huden uden at nedbryde membranens protein.
  • Misfarvninger – Tør først det ønskede område (skæg, ved øjne eller lignende) med et stykke køkkenrulle eller en tør klud. Spray Alma Water direkte på området og lad det virke få minutter inden du tørre overskydende væk. Du vil kunne se på papiret at det får farve. Gentag 2-3 gange dagligt. Efter gentagne ganges brug vil du kunne se at farven mindskes.
  • Omkring øjnene – Pas dog på du ikke sprayer din hund i øjet. Man kan evt. bruge en serviet eller en vatpind til at påføre Alma Water ved øjet. Hud – Spray områderne med eksem, rødmen eller kløe. Sørg for at Alma Water trænger godt ind i huden. Tør evt.overskyende væk med et håndklæde eller ligende.
  • Røde poter – Spray på de røde områder og sørg for at det kommer i berøring med huden, det overskydende kan tørres væk.

TIP: Husk at lade Alma Water trænge godt ind, gerne 10 min. Sørg for din hund/kat ikke slikker på områderne, før Alma Water er trukket ind.

Yderligere information

Størrelse

300 ml., 1 l. refill., Sampak 300 ml. + 1 l.

Vælg variant