Almaz Alma | Dental Kit

429,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): almadentalkit Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Alma Diamond 

Alma Diamond er et naturprodukt som kan hjælpe med at bevare din hunds gode tandhygiejne. Det er sikkert og nemt at anvende.
Produktet sætter sig hurtigt og nemt fast på tænderne, og kan fjerne tandsten og plak i løbet af 1-3 minutter (Ved særligt angrebne tænder, kan behandlingen gentages.) Indeholder bio koral micro pulver der kommer fra Okinawa.Produktet er skånsomt overfor tænderne og ødelægger på ingen måde tandens naturlige overflade. Produktet har en pH-værdi på 12.5, som ved brug giver en pH-værdien på omk. 8,5-9,0, hvilket svarer til hundens normale pH-værdi i munden.

Anvendelse:

  • Kom Alma Diamond på en ren tandbørste og masser blidt på tænderne. (Hold hundes mund åben og læber væk, så det ikke slikkes af.) Alt afhængig af hvor meget tandsten og plak hunden har, skal det sidde i 1-3 min. Skrab nu forsigtigt tandstenene af.

Holdbarhed: Efter åbning kan Alma Diamond holde sig 1 måned. Uåbnet 2 år.

Indhold: 30 ml.

Alma Crystal

Alma Crystal er en gel, som bruges til at vedligeholde tandhygiejnen i det daglige. Alma Crystal har en pH-værdi på 12,5, og alkalofil-bakterier kan ikke leve i miljøer, hvor pH-værdien overstiger 11. Derfor hjælper det med at holde hundens mund bakteriefri i flere timer, så vi på den måde mindsker plak og tandsten.

Anvendelse:

  • Alma Crystal bruges sammen med en blød tandbørste.
  • Kommer i en lille praktisk sprayflaske, som gør den super nem og bruge.
  • Gentag gerne én gang ugentligt, for bedste resultat.

Indeholder 30 ml.

Tilføj til kurv