True Iconic | Show Beauty Care Conditioner

265,00 kr.955,00 kr.

Produkterne er bestilt fra vores leverandør, du er velkommen til at preordre nu

Gør din hund klar til at imponere på næste hundeudstilling med vores eksklusive badeserie, Show Beauty Care, fra True Iconic! Med vores særligt sammensatte produkter vil din hund skinne på dagen. Giv din hund den ultimative plejeoplevelse og lad den stråle som en ægte vinder med Show Beauty Care fra True Iconic!

Varenummer (SKU): 625981 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Oplev luksuriøs pelspleje med Show Beauty Care Ultra Fugtgivende Conditioner! Beriget med en blanding af silkeprotein, E-vitamin og avokadoekstrakt, denne conditioner giver liv til selv det mest livløse hår og forvandler det til ren luksus. Vitamin B5 styrker og øger elasticiteten i pelsen, hvilket reducerer knækkede hår under børstning og styling.

Denne conditioner er designet til at fugte huden uden at efterlade en fedtet fornemmelse på pelsen, hvilket gør den ideel til hunde med kløende hud. Med arganolie tilføjer den også en lækker glans og forhindrer krus, samtidig med at den forbedrer pelsens farve.

Anvendelse: Ved vask: Gør pelsen våd og påfør conditioner efter vask med True Iconic Shampoo. Massér godt ind og lad det virke i et par minutter, før du skylle det ud. Som leave-in: Fortynd conditioneren i en sprayflaske (1:18) og spray let over hundens krop for daglig børstning og vedligeholdelse. Reducerer også statisk hår. Som kur: Påfør ufortyndet conditioner på tørre eller triste pelsområder i 5-10 minutter før grundig skylning med lunkent vand.

Show Beauty Care Conditioner fås i størrelserne 250 ml, 400 ml, 1 liter og gallon, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Opdag den ultimative pelsplejeoplevelse med Show Beauty Care – din løsning til en sund, glansfuld og livlig pels! Vælg kvalitet og luksus med True Iconic i dag!

Yderligere information

Størrelse

250 ml, 400 ml., 1 l., Gallon

Vælg variant