Beskrivelse

Helt fantastisk smart og lækker TravelDoggyBag i de skønneste materialer!!! Her får du en 2i1 seng og taske til din hund, som den vil elske. Ja, der er også plads til flere hvis de vil putte sammen.

TravelDoggyBag er lavet af glat quiltet stof yderst og med blødt polarfleece indeni. TravelDoggyBag er stor nok til at der kan ligge to mellemstore hunde i, eller til den lille hund, som elsker god plads. Hele sengen er lavet i bløde materialer, så derfor er der ingen stive eller hårde kanter. Dvs. at tasken kan ligge i mange positioner og din hund kan rigtig rode rundt i den og finde lige nøjagtig den bedste måde at ligge og putte på. Man kan både have kanterne/siderne oppe eller bukke dem ned. Selve puden er lavet i to forskellige stoffer, så du bestemmer selv hvilken en skal vende op ad. På den ene siden af tasken er den udstyret med to lommer, så du kan have lidt småting med til din hund. Du kan også putte det hele ned i selve tasken.  Ligeledes er der to stropper på, så du nemt og enkelt kan have den på skulderen med rundt. Den er god at have både på gulvet som hundekurv, i sofaen, på café eller på besøg hos venner, så har den sin egen lille trygge base og slapper mere af.

Tasken er udstyret med en lynlås i selve puden så du nemt og enkelt kan tage puden ud og vaske den. Hele tasken kan vaskes ved 30 grader og skal lufttørre.

OBS: Denne taske er ikke beregnet til at du må bære din hund i den.

Mål: 70 x 75 (Kan varierer en smule da de er håndsyet)

Farve: Navy og Brun/cognac farvet.

Håndlavet i Danmark.