Tilbud

Show Tech | Foaming svamp, Blå

Original price was: 29,00 kr..Current price is: 25,00 kr..

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 15STE010 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ved at bruge Show Tech Super Foaming Sponge, bliver hundevask nemt og enkelt. Denne svamp er perfekt til at skabe og lave mere skum og spreder meget hurtigt shampoo over hele din hunds pels. Det giver dig mulighed for at få shampooen dybt ind i pelsen og tæt på huden, noget der ikke let kan opnås ved hjælp af dine hænder eller en anden svamp! Det skabte skum hjælper dig med at rengøre selv de tykkeste pelse også.

Denne svamp er også perfekt og til stor hjælp, hvis man har dårlige fingre/hænder, da den gør en stor del af arbejdet for dig.

Takket være denne fantastiske svamp kan du ikke kun arbejde mere behageligt og hurtigere, men også mere økonomisk. Når du bruger en almindelig svamp, absorberer den uden tvivl for meget shampoo og skum. Dette gør svampen stiv og mindre effektiv. Takket være den netlignende struktur absorberer denne svamp den rigtige mængde shampoo, den bliver ikke mættet så hurtigt, og du kan let skylle den. Du kan således let anvende shampoo på hundens pels og undgå at spilde den eller bruge for meget.

Størrelse/diameter: 10 cm.

Anvendelse:
Fortynd først din shampoo med varmt vand efter fortyndingsforholdet. Gør svampen våd og påfør shampooblandingen. Påfør shampoo på pelsen og huden ved hjælp af svampen, mens du masserer. Du kan også ved hjælp af en blandingsflaske først gøre din hund våd, påføre indholdet fra blandingsflasken, påføre det på hunden/i pelsen og derefter med svampen masserer rundt og fordele.

Det er vigtigt regelmæssigt at desinficere og rengøre svampen. Skyl det med rent vand og lad det tørre naturligt. Vi anbefaler ikke, at du rengør det i vaskemaskinen eller med rengøringsmiddel eller skyllemiddel.

Tilføj til kurv