Beskrivelse

Nyt og fantastisk aktivitets legetøj fra Nina Ottoson.

Træn din hunds sind og krop med Nina Ottosson Dog Treat Maze! Dette tap og flip-behandlingsspil er perfekt til at holde din hund engageret og underholdt. Dertil er den sjovt og let at bruge!

2 huller til godbidderne: Denne behandlingsuddelende hundepuslespil frigiver godbidder fra 2 indgangspunkter: en på hver side af underkoppen. Sæt godbidderne i begge sider af det øverste midterhul, og se, når din hund sætter den i bevægelse for at frigøre dem.

Spændende og engagerende: Mental stimulering er lige så vigtig som fysisk træning for hunde, og Treat Maze er en fantastisk måde at udfordre og engagere din hund på nye og spændende måder. Efter at have fyldt Treat Maze, ryst da underkoppen lidt, for at hjælpe din hund med at forstå, at velsmagende godbidder venter på dem indeni.

Niveau 2 udfordring: Sjov for alle. Der er ingen grænse for alder, størrelse eller race, når det kommer til at have det sjovt og lære din hund nye tricks med Nina Ottosson hundespil og gåder. Bare fyld med godbidder og nyd det!

Sådan viser den: Fyld med godbidderne i begge sider af det øverste midterhul. Vis din hund, hvordan Treat Maze vipper og vender for at frigøre belønning. Hunde er utrolig kloge og vil hurtigt opfange hvordan den bruges.

Spil og leg gerne sammen: Nina Ottosson hunde puslespil fokuserer på at udfordre din hunds hjerne. Overvåg, når du spiller, og lad ikke hunden tygge på legetøjet. Lær din hund at bruge puslespillet, lege og have det sjovt sammen.

Nem Rengøring: For at vaske din hunds Treat Maze skal du blot fjerne alle godbidder og håndvaske den med varmt sæbevand, skyl den ren og tør efter.

Størrelse: Diameter 18 cm, højde 6 cm.

Farve: Lilla og grøn