Beskrivelse

Lækkert håndklæde fra Micromed. Ligesom alle de andre produkter fra Micromed forhindrer dette håndklæde lugt, fjerner bakterier og har en antimikrobiel effekt.

Hemmeligheden bag dette er bioaktive hæmosfibre og sølvioner. Dette er specielle fibre af høj kvalitet, der forstyrrer metabolismen af ​​bakterier og på denne måde forhindre lugt.

Men det bioaktive håndklæde fra MicoMed kan gøre endnu mere: Det har en forebyggende virkning mod betændelse og eksem og anbefales også til rengøring af sår og andre steder.  MicroMed har nu lavet disse super lækre håndklæder ud af det samme materiale som handsken, til tandpleje og de små plejeklude til øjne og ører. Alle disse ting finder du naturligvis her på shoppen 🙂

Tip: Det antibakterielle håndklæde fra MicroMed er ikke kun ideelt til ejere af hunde, katte og heste – det er også det perfekte rengøringshåndklæde til mennesker.

Materiale: MicroMed mikrofiberklud med bioaktivt hemosfiber og sølvioner består af 61% polyester, 25% polyamid, 14% polyacryl (Amicor).

Vaskeanvisning: Håndklædet vaskes på maks. 60 grader i vaskemaskinen, men uden blødgøringsmiddel, ingen tørretumbler og ingen strygning.

Størrelse: Den bioaktive plejeklud fåes i to størrelser.

Størrelse  Format
 S (blå)  60 x 40 cm
  L (orange)  80 x 60 cm