Leather by Beth | Udstillingsline – Performance, hvid

595,00 kr.650,00 kr.

Beskrivelse

Performance udstillings-line i hvid buffalo-læder. Det er et håndlavet produkt i rundflettet Buffalo-læder, yderest holdbart i et klassisk design og med unikke funktioner.
Udstillings-linen er på mange måder en klassisk tynd rundflettet læderline, og alligevel helt anderledes og nytænkt.  Det klassiske håndtag er erstattet med en ”knop” som ligger naturligt i hånden, og gør det nemt at styre hunden. Linen falder utroligt flot pga. af knoppens tyngde. Linen er konstrueret således, at den løsner sig af sig selv, så frihandling bliver nemt og elegant.

LEATHER by Beth’s udstillings-line er 100% håndlavet. De rundflettede liner i slidestærk Buffalo-læder er vandafvisende. Udstillings-linen leveres med 2 ”ON & OFF-stop” (plus en reserve). Stoppene leveres løse og kan praktisk monteres lige hvor man ønsker det. Enten på begge sider af ringen eller kun på den ene side. Stoppet kan enten strammes, så det ikke glider på linen eller løsnes, så den kan flyttes på linen. Stoppene monteres med en skruetrækker.

Performance er en eksklusiv serie liner, udviklet til hunde, der er aktive på udstilling, jagt og lydighed mv.

Fås i to størrelser: 100 cm og 160 cm

Fås i flere farver: Sort og cognac.

Vedligehold: Det anbefales du bruger en god læderfedt, så holder dit produkt i uendelig tid.

Performance er ligesom “Leather by Beth”s andre hundeprodukter lavet af vegetabilsk garvet læder, rart at vide når man bruger det til sin hund.

Yderligere information

Længde

100 cm, 160 cm

Vælg variant