Beskrivelse

Dette fantastiske hundedækken er i en klasse for sig, det er vandtæt og med 160 g. foer. Hvilket holder din hund tør og varm på de kolde, våde vinterdage.
Dækkenet er must-have til hunde, der let bliver kolde eller ikke kan lide regn. Takket være den kunstige kaninhud på indersiden er dækkenet meget behageligt at have på.
De stærke og åndbare materialer er holdbare og let at vedligeholde for ultimativ komfort for dig og din hund.
Det vandtætte yderstof er lavet af holdbar 10.000 mm (ISO -standard) vandtæt polyester, som har en åndbar membran. Så din hund kan løbe i regnen hele dagen, uden at blive våd. Langs kanten og på logoet på siden er der refleks. så din hund er synlig i mørket.
For at beskytte din hund mod koldt vejr har dækkenet en fyldning på 160 g. som er kunstigt kaninpels. Denne foring skaber små luftlommer, der fanger og fastholder hundens kropsvarme. Og den glatte overflade mindsker slid på din hunds pels.
Kraven er af kunstig lammeskid, og kan foldes op, hvis man ønsker ekstra beskyttelse.
Under kraven er der en lille kunslæder flap, hvor du kan sætte snoren igennem til halsbåndet.
Dækkenet er let at tage af og på, med åbning foran og lukning på maven. Disse lukninger er meget stærke og resistente, så din hund kan lege frit. Der er pgså tilføjet elastik, så det former sig efter din hunds krop.

– Varmt foer, som er kunstig kaninpels
– Lækker blød krave i kunstig lam
– Vandtæt, åndbar membran
– Lavet af holdbare materialer
– Let at tage af og på

Vaskevejledning:
Kan vaskes i maskine ved 30 grader. For ekstra beskyttelse anbefales det at bruge en vaskepose og at man sikre lukningerne er lukkede.
(Efter 5 vaske, anbefaldes det at give en fluor -carbonbehandling/imprægnering, for at genoprette vandtætheden.
Må IKKE tørretumbles.

Størrelse: