Beskrivelse

SÅDAN MÅLER DU

Når du skal bestille skal du gøre følgende:

  • Tag mål til din suit, se det vedlagte måleskema. Husk at være meget præcis med dine målinger!
  • Find den suit/style du godt kan lide.
  • Skriv gerne farve og materialevalg, gerne farve på knapper, bling eller lign. Der er vedlagt billeder af forskellige stoffer, men alle stoffer er ikke en fast lagervare hos Evelin. Så den kan være udsolgt. Vi forsøger naturligvis at finde en der matcher, skulle det blive aktuelt.
  • Email os på kundeservice@tholo.dk med alle dine oplysninger. Din mail vidersendes til Evelin Suits, som laver din suit ud fra det du har sendt. Bemærk: Du kan blive kontaktet af Evelin Suits, hvis de er i tvivl om dele af din bestilling. Husk at være meget omhyggelig med at sende alle detaljer og tanker med omkring din suit. Det gør det meget nemmere for designerene og skrædderne hos Evelin Suits.

SKULDRE
Mål fra spidsen af ​​den ene skulder til den anden, på tværs af toppen af ​​din rygsøjle og ved bunden af ​​nakken. Båndet skal følge din rygs naturlige kurve.
Måske vil det hjælpe dig, hvis du finder en gammel blazer, du skal måle på.

BRYST
Stå normalt og komfortabelt og læg et målebånd omkring den bredeste del af dit bryst, i linje med brystvorterne, så der er plads nok til at trække vejret.

BRYST LÆNGDE
Mål fra nakken på skuldersømmen til brystvorten.

TALJE
Mål omkring den smaleste del på taljen. Det hjælper med at bøje side til side for at identificere nøjagtigt, hvor man skal måle. Skub en finger mellem båndet og din krop for at give plads.

HØJ HOFTE
Mål omkring den fulde/største del af dine hofter. Som altid - mål til, men ikke ubehageligt stramt. Efterlad et rum til en finger og hold båndet.

HOFTE
Find den bredeste del på dine hofter og sæt målebåndet omkring dit bredeste område. Målebåndet skal være løs for en finger, så du ikke ser komprimering af huden.
ÆRME LÆNGDE
Slap af din arm ved din side. Mål fra toppen af ​​din skulder (hvor sømmene mødes på en godt passende jakke/blazer). Mål din arm ned (lad båndet følge din arm) til slutningen af ​​din blazer. Foretag ikke justeringer af dette nummer.

ØVRE ARM 
Den sbredeste del af armen. Mål omkring den fulde del af din bicep. Mål tæt, efterlad plads til en finger, og hold båndet.

BLAZER LÆNGDE
Mål fra bunden af ​​din krave, hvor kraven og skulderen synes at mødes, lige ned til det niveau, hvor du gerne vil have enden af ​​jakken.

NEDERDEL
Stå med ryggen lige og dine ben sammen foran et spejl i fuld længde. Bed din ven om at holde slutningen af ​​målebåndet i midten af ​​din naturlige talje. Få målebåndet ned til dine knæ eller din foretrukne/ønskede længde på nederdelen. 

KJOLE
Stå med ryggen lige og dine ben sammen foran et spejl i fuld længde. Bed evt en anden person om at holde slutningen af ​​målebåndet øverst på skulderen. Lad målebåndet falde langs fronten af ​​din krop, over den fulde del af dit bryst og ned til knæene eller din foretrukne/ønskede længde. 

 

dev-copy