Beskrivelse

Super lækkert elektrisk trimmebord i høj kvalitet!

Ravenstein er et belgisk firma, som specialiserer sig i elektriske trimmeborde og badekar. Ravenstein går ikke på kompromis med kvalitet, og deres produkter er udført ned til midste detalje. Alle deres elektriske produkter er udstyret med en håndholdt betjening med flexleding, så man nemt og enkelt kan gå rundt om bordet og betjene højden derfra. Derfor skal du ikke flytte rundt på hunden. Her hos Tholo har vi selv både elektrisk trimmebord og elektrisk badekar fra Ravenstin og anbefaler det på det yderste. Her får du virkelig kvalitet for pengene!

Saksebordet er et mellemstort elektrisk bord. Det er et af de bedst sælgende borde i serien. Forskellen ved saksebordet sammenlignet med andre borde er, at saksebordet har en retlinet bevægelse op og ned. Bordet er forsynet med en pulverbelægning. Dette gør at bordet er både meget slidstærkt og hunden står nemt fast uden at glide (skridsikker).  Selvet arbejdsbordet har en størrelse på 110 cm x 60 cm. Bordet har også 2 stik, hvor stolperne/galjerne i rustfri stål kan monteres. Du kan derfor give bordet et enkelt eller dobbelt beslag som vist på tilhørende billede.

Bordet er med fire solide ben, med mulighed for småjusteringer i højden.

OBS! Rustfri galje og beslag er valgfri og kan tilkøbes, medfølger ikke i prisen. Se under tilbehør til trimmeborde.

Farven på fotoet kan afvige fra den ønskede farve.

 

Produkt information: 

– Højeste indstilling: 102 cm
– Laveste position: 45 cm
– Løftekapacitet: +/- 120 kg
– Stålramme
– Pulverbelægning
– Farve: Sort
– Polyurea bordplade 110 x 60 cm (skridsikker)
– Europæisk motor
– Bridge og stolper valgfrit (Galje)

 

Produktionsland:

Belgien

 

Leveres fragtfrit til brofaste øer!

Bestiller du dit bord, leverer vi kvit og frit dit bord til din hjemmeadresse. Bemærk, KUN brofaste øer. Leveres med Danske Fragtmænd. Ved fragt til udland eller ikke brofaste øer, kontakt os da på kundeservice@tholo.dk, for pris på netop din levering.