Beskrivelse

Dette foder er produceret uden korn.

Hvalpe gennemgår en hurtig udvikling i deres vækstperiode. De vokser hurtigt, og derfor har de brug for ekstra energi i denne fase.
På samme tid, er deres tarmsystem er under udvikling og modning, hvilket gør det til en ekstra udfordring for fordøjelsessystemet at absorbere alle næringsstoffer og energi som er nødvendig for vækst. Det er derfor, hvalpe har en øget risiko for at få diarré, da de har brug for næsten mere mad, end fordøjelsessystemet kan rumme, for at få tilstrækkelig ernæring. Samtidig lærer hvalpe at spise tørfoder, hvilket også er en udfordring for fordøjelsessystemet. Det er dog vigtigt at sige, at de fleste hvalpe kommer over diarréen og derfor er det sjældent nødvendigt at skifte foder. Immunsystemet stimuleres ved at give antioxidanter, der hjælper med at udvikle immunsystemet.

Sammensætning:

Forarbejdet animalsk protein (fjerkræ/kylling 24%), ærter, hel kartoffel, kartoffelstivelse, kyllingefedt, ærtestivelse, lakseolie (koldpresset), roesnitter (2%), ægprodukter (tørrede helæg), mineraler, lecithin, frugto-oligosakkarider(0,1%), glucosamin, chondroitinsulfat.

Analytiske bestanddele:

Analytiske bestanddele:

Protein: 30%
Fedtindhold: 15%
Råfiber: 2%
Råaske: 7 %
Calcium: 1,2 %
Fosfor: 0,9 %

Tilsætningsstoffer pr. kg:

Vitaminer:
Vitamin A – retinylacetat: 1980IU
Vitamin D 3 – cholecalciferol: 448 IE
C-vitamin (L-ascorbinsyre): 50 mg
L-carnitin: 100 mg

Sporelementer:

Jod (Calciumiodat, vandfri): 4,93 mg
Kobber (Kobberchelat af aminosyrehydrat): 5,00 mg
Zink (zinksulfat, monohydrat): 93,41 mg
Zink (Zinkchelat af aminosyrehydrat): 30,00 mg
Selen (natriumselenit): 0,10 mg
Selen (Selenomethionin): 0,026 mg

Aminosyrer:

Taurin: 1000 mg

Naturlige antioxidanter (tocopheroler, rosmarinekstrakt): 0,1%

Metaboliserbar energi:

386 kcal/100g

Klar til servering. Hunde skal altid have adgang til en skål med frisk drikkevand.

Hvalpens vækstfase er utrolig intens og hurtig. De vil øge deres fødselsvægt med en faktor 50 for de små hunderacer og med op til en faktor 100 for
store hunderacer. For at hvalpen skal få nok energi til denne intense vækst, skal den indtage ret store mængder foder. Da deres fordøjelsessystem også er umodent, er det lidt af en udfordring for hvalpe at indtage disse mængder. For at undgå at overbelaste hvalpens fordøjelsessystem, er det vigtigt at fordele den daglige foderration på så mange portioner som muligt, gerne 5 portioner eller mere, da det mindsker risikoen for diaarré, fordi belastningen af ​​tarmen mindskes. Når hvalpen er over 6 måneder kan du nemt reducere til 3 portioner dagligt. Når hvalpen er ved at blive voksen, vil det være optimalt at fodre to gange dagligt og fortsætte dette ind i voksenalderen.

  • Hunde med en voksenvægt på 1-10 kg er voksne på 8-10 måneder.
  • Hunde voksenvægt på 10-25 kg er voksne på 12 måneder.
  • Hunde med en voksenvægt på 25-45 kg er voksne på 15 måneder.
  • Hunde voksenvægt over 45 kg er voksne på 18 måneder.

Drægtige tæver: Fra 6. drægtighedsuge bør fodermængden øges med ca. 10 % om ugen indtil fødslen.

Diegivende tæver: Foder ad libitum

Fodervejledningen er kun vejledende, da ernæringsbehovet for de enkelte hvalpe varierer alt efter race, køn, aktivitetsniveau mm.

Opbevaring:  Tørt og køligt. Hold posen tæt lukket efter åbning eller opbevar den i en lukket beholder.

Indhold: 12 kg.