Beskrivelse

Trænger din hund til at bruge hjernen og snuden, så er Pet-Pocket en fantastisk nyhed.
Med Hugos fire skjulte lommer under benene på forsiden kan du selv bestemme sværhedsgraden alt efter hvor løst eller tæt du lukker lommerne. Og med stjernelommen på bagsiden bliver din hund rigtig udfordret. Du kan selv udbygge udfordringerne for din hund, alt efter hvad den er klar til.
Pet-Pocket er intelligent aktiveringslegetøj som er udviklet i samarbejde med dyrlæger og adfærdsspecialister.

Du åbner velcroen og folder den sammen igen om en godbid. Konceptet bag Pet-Pocket er nemt for hunden at forstå – men det kan være en god ide at hjælpe hunden i gang. En god måde er at sidde på gulvet og pakke Pet-Pocket med godbidder, mens hunden ser på det.
Her kan det være en god idé at vise hunden, hvordan velcroen åbnes – og eventuelt lade et par af lommerne sidde meget løst hæftet, så hunden hurtigt afkoder konceptet. Er din hund meget lille, kan lommerne være svære at åbne – her kan du også hjælpe hunden ved blot at lukke velcroen halvt til.
Den mentale stimulering booster hundens selvværd, når den får en belønning ved at finde godbidderne. Den mentale stimulering gør også at hunden bliver træt, så den er roligere, fx når den er alene hjemme. Hunden bruger både tænder, tunge, poter og snude for at finde godbidderne og bliver belønnet for sine evner, så den hele tiden forbedrer sine færdigheder.

Sværhedsgrader
Levels viser hvert produkts sværhedsgrad. Nogle produkter har potentiale til at dække over flere niveauer. Det vises ved en pil fra ét level til det næste. Du kan altid bygge et level 1 produkt sammen med et level 2 eller 3 produkt for at øge sværhedsgraden. Du kan løbende udvide og bygge flere Pet-Pockets på i takt med at hunden kræver flere udfordringer. Alle Pet-Pockets passer sammen.

Level 1
Level 1 er det letteste niveau og vi anbefaler man starter her, hvis ens hund ikke har den store erfaring med at løse opgaver.

Se her hvordan du kan sammensætte de forskellige modeller og levels, der er uanede muligheder. – pixi-bog-

Materiale
Der er kun anvendt de absolut stærkeste bløde og rene materialer. Alle produkter er udarbejdet i phthalat-fri presenning, som også bruges til fremstilling af knivstoppende slagterforklæder indenfor fødevareindustrien.

Husk at der er tale om et aktivitetslegetøj og ikke en tyggeklud. Producenten har desværre oplevet, i enkelte tilfælde, at hunde kan bide igennem materialet, når aktiveringslegetøjet ikke længere bruges til aktivering. Derfor er den rigtige præsentation af produktet vigtig, så hunden forstår den skal løse opgaver for godbidder og ikke tygge produktet i stykker.