Beskrivelse

Smukke skræddersyet suits – lavet i Europa.

Skal du også se brand godt ud i din helt egen special lavet suit??? 

Evelin Suits er helt fantastiske og smukke skræddersyet suits som er lavet i naturlige stoffer såsom uld, bomuld og linned. Evelin Suits vælger stoffer fra de bedste europæiske fabrikker. Deres designere og skrædderer skaber smukke suits i europæisk stil og er ligelede meget omhyggelig med enhver detalje.

dev-copy

Bestilling

Når du skal bestille skal du gøre følgende:

  • Tag mål til din suit, se det vedlagte måleskema. Husk at være meget præcis med dine målinger!
  • Find den suit/style du godt kan lide.
  • Skriv gerne farve og materialevalg, gerne farve på knapper, bling eller lign. Der er vedlagt billeder af forskellige stoffer, men alle stoffer er ikke en fast lagervare hos Evelin. Så den kan være udsolgt. Vi forsøger naturligvis at finde en der matcher, skulle det blive aktuelt.
  • Email os på kundeservice@tholo.dk med alle dine oplysninger. Din mail vidersendes til Evelin Suits, som laver din suit ud fra det du har sendt. Bemærk: Du kan blive kontaktet af Evelin Suits, hvis de er i tvivl om dele af din bestilling. Husk at være meget omhyggelig med at sende alle detaljer og tanker med omkring din suit. Det gør det meget nemmere for designerene og skrædderne hos Evelin Suits.

Personlig skræddersyet suit 

Hver eneste suit bliver skrædder syet specielt til dig. Dvs, alle Evelin suits er en bestillingsvare. Vedlagt alle billeder er et måleskema, så du kan se hvordan du måler dig selv. Det er meget VIGTIG du er præcis med dine målinger, få evt en til at hjælpe dig med at måle. Evelin suits syr ud fra de mål de får fra dig, derfor kan du ikke refundere dragten/suiten, skulle du have målt forkert og den ikke passer. TIP: tag evt andet show suit eller lign du har og mål ud fra den. Igen det er meget vigtig du får mål korrekt!!!

Leveringstid

Det tager ca 10-14 dage at sy din suit, dertil kommer leveringstid til Danmark. Alle suits bliver sendt til os, Tholo, og vidersendt herfra ud til dig. Så fra du ligger din ordre til du har suiten i hænde kan gå op til 4 uger. Så husk at bestille i god tid, hvis du skal bruge den til et bestemt show.

Betaling

Da dette er en special bestilt vare, betales varen inden den sendes fra Evelin Suits (se gerne vores handelsbetingelser, her er købeloven gældende i henhold til special bestilte vare). Du vil modtage en faktura fra Tholo som betales, der gives ikke kredit. Når betalingen er modtaget sendes din suit afsted fra producenten. Igen du må forvente leveringstid. Ingen suits bliver sendt afsted før den er betalt.

Pris

Prisen kan varierer fra model til model og fra str til str. Dvs. alle vores priser er vejledende. Vil du vide den eksakte pris på netop din suit, så kontakt os gerne på kundeservice@tholo.dk – Prisen inkludere ikke fragtomkostninger fra Tholo og ud til dig.

dev-copy

Sådan måler du

SKULDRE
Mål fra spidsen af ​​den ene skulder til den anden, på tværs af toppen af ​​din rygsøjle og ved bunden af ​​nakken. Båndet skal følge din rygs naturlige kurve.
Måske vil det hjælpe dig, hvis du finder en gammel blazer, du skal måle på.

BRYST
Stå normalt og komfortabelt og læg et målebånd omkring den bredeste del af dit bryst, i linje med brystvorterne, så der er plads nok til at trække vejret.

BRYST LÆNGDE
Mål fra nakken på skuldersømmen til brystvorten.

TALJE
Mål omkring den smaleste del på taljen. Det hjælper med at bøje side til side for at identificere nøjagtigt, hvor man skal måle. Skub en finger mellem båndet og din krop for at give plads.

HØJ HOFTE
Mål omkring den fulde/største del af dine hofter. Som altid - mål til, men ikke ubehageligt stramt. Efterlad et rum til en finger og hold båndet.

HOFTE
Find den bredeste del på dine hofter og sæt målebåndet omkring dit bredeste område. Målebåndet skal være løs for en finger, så du ikke ser komprimering af huden.
ÆRME LÆNGDE
Slap af din arm ved din side. Mål fra toppen af ​​din skulder (hvor sømmene mødes på en godt passende jakke/blazer). Mål din arm ned (lad båndet følge din arm) til slutningen af ​​din blazer. Foretag ikke justeringer af dette nummer.

ØVRE ARM 
Den sbredeste del af armen. Mål omkring den fulde del af din bicep. Mål tæt, efterlad plads til en finger, og hold båndet.

BLAZER LÆNGDE
Mål fra bunden af ​​din krave, hvor kraven og skulderen synes at mødes, lige ned til det niveau, hvor du gerne vil have enden af ​​jakken.

NEDERDEL
Stå med ryggen lige og dine ben sammen foran et spejl i fuld længde. Bed din ven om at holde slutningen af ​​målebåndet i midten af ​​din naturlige talje. Få målebåndet ned til dine knæ eller din foretrukne/ønskede længde på nederdelen. 

KJOLE
Stå med ryggen lige og dine ben sammen foran et spejl i fuld længde. Bed evt en anden person om at holde slutningen af ​​målebåndet øverst på skulderen. Lad målebåndet falde langs fronten af ​​din krop, over den fulde del af dit bryst og ned til knæene eller din foretrukne/ønskede længde. 

 

dev-copy