Beskrivelse

Helt fantastisk og lækker cavebed i de skønneste materialer!!! Her får du en seng til din hund, som den vil elske. Ja, der er også plads til flere hvis de vil putte sammen.

Cavebeden er lavet i et blød materiale med lækker langhåret wellness stof. Din hund vil elske at putte indeni den, især hvis den er kuldskær. Mange hunde kan også godt lide huler fordi det skaber tryghed for dem. Derfor er der ikke indsat bøjle, og cavebeden har en flad top. Dette er for at den kan slutte sig om hunden og give den tryghed og varme. Mange hunde falder hurtig til ro og kun lige snuden stikker ud fra sengen. Har din hund lidt svært ved at ‘finde ind i den’, så put en godbid ind i sengen og din hund vil hurtig ‘fange’ hvordan de kommer ind i den. Nogle gange er den også bare god til at ligge ovenpå.

Den er god at have både på gulvet som hundekurv, i sofaen, i bilen eller med når hunden enten skal passes, på café eller på besøg hos venner, så har de deres egen lille trygge base og slapper mere af. Den store cavebed kan nemt være i en Ikeapose og den lille bare under armen.

Cavebeden er udstyret med en lynlås så du nemt og enkelt kan tage dynen ud og vaske den. Hele sengen kan vasket ved 30 grader og skal lufttørre.

 

Findes i 2 størrelser: 

S/M – Måler 90 x70 cm

L/XL – Måler 130 x 90 cm

 

Farve: Brun 

Dansk produceret og håndlavet