Beskrivelse

ByMilo Ear Stick er en lim, som hjælper ørerne med at få den rigtige og korrekte position. Vi anbefaler at man evt tager kontakt til sin opdrætter, der som oftes har mange års erfaring med racen og man derved opnår den korrekte placering af ørerne i forhold til sin race og standart.

Vi anbefaler at: Det ikke bruges før shows, da det er vanskeligt at fjerne igen. (hvis det ikke har siddet længe nok og løsner af sig selv)

Anvendelse:

Påføring af ørelim: Rens ørerne grundigt og lad ører blive helt tørt. Påførelsesstedet skal være fri for fedt og være tør for at limen virker. Der skal altid være nok hår på øret til at det limes, så limen sidder på håret og ikke på huden. Tape/luk aldrig øret helt til, det skal stadig kunne få luft, så lad toppen af ​​bøjningen være åben og lim kun spidserne. Skulle du ved et uheld få limen påført det forkerte sted eller lign, så skyl hurtigt det påførte sted, inden limen hærder. Varme eller gnidning af øret vil fremskynde hærdningsprocessen for Ear Stick.

OBS: Skal din hund have hængrører påsættes derefter ørevægten (bemærk, limen må ikke være tør)

Lim ørerne i henhold til racenormen og lad det sidde på ørerne, så længe det holder. Når limen løsner sig, skal du tage alt af og rense det og derefter give ørerne et par “fridage”. Når limen har siddet noget tid og er begyndt at løsne, kan det gnides af øret med fingrene uden problemer. Eventuelle limrester kan fjernes med olie om nødvendigt..

Lim det derefter igen. Limning af ører er mulig op til et års alder.

Tip: Du kan også massere ørerne på “de lim-frie” dage, helst forsigtigt fra forsiden, mens du trykker øret ind i “korrekt “position flere gange om dagen (de fleste hunde nyder dette). Hvordan og hvor meget der masseres afhænger af racen, og hvordan ørerne skal være! 

OBS: DETTE ER EN LIM, DER IKKE SKADER HUDEN PÅ ØRERNE.

Indhold: 30 ml.