Badekar | Stainless Steel

kr. 13.900,00

OBS: 3-4 ugers levering.

Varenummer (SKU): Orca-tub Varekategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Super lækkert badekar i høj kvalitet!

Ravenstein er et belgisk firma, som specialiserer sig i elektriske trimmeborde og badekar. Ravenstein går ikke på kompromis med kvalitet, og deres produkter er udført ned til midste detalje. Alle deres elektriske produkter er udstyret med en håndhold betjening med flexleding, så man nemt og enkelt at stå flere steder ved bedekarret og betjene det. Her hos Tholo har vi selv både elektrisk trimmebord og elektrisk badekar fra Ravenstin og anbefaler det på det yderste. Her får du virkelig kvalitet for pengene!

Orca-badekaret er et fast badekar, forskellen med de elektriske badekar er, at badets højde altid er den samme. Hunden kan let sættes i badet ved at åbne den helt vippelige ventil. Badekarret har en høj splashback (væg), hvilket gør det ideelt til vask af store hunde. Badekarret er lavet af 2 mm rustfrit stål, hvilket gør badekaret robust og holdbart. I badekarret er der kroge, hvor hunden kan fikseres i løbet af. Dette gør det muligt lettere at vaske hunden. Der er også 2 drænhuller i bunden, hvor Geberit dræningssæt kan monteres. Dette udtagssæt og en gummislipmåtte leveres inklusive.

Tilslutningen af dræningssættet kan bedst udføres af en specialiseret tekniker.

Produkt information:

Rustfrit stålbad Orka 120 x 60 cm
– Gulvareal 120 x 60 cm
– Sprøjtvægshøjde 82 cm
– Jordhøjde 55 cm
– Materialebad rustfrit stål
– 2 vedhæftede øjne
– Vippelig indgangsventil
– Inkl. Dræningssystem
– Inkluderer gummislipmåtte

Produktionsland:

Belgien

Leveres fragtfrit til brofaste øer!

Bestiller du dit badekar, leverer vi kvit og frit til din hjemmeadresse. Bemærk, KUN brofaste øer. Leveres med Danske Fragtmænd. Ved fragt til udland eller ikke brofaste øer, kontakt os da på kundeservice@tholo.dk, for pris på netop din levering.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Badekar | Stainless Steel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top