Tilbud

Melanie Newman | Purify Scrub

Original price was: 179,00 kr..Current price is: 50,00 kr..

Ikke på lager

Varenummer (SKU): PUS2009325475005833W Tags: ,

Beskrivelse

Denne blanding af æteriske olier fra Charcoal, Sandalwood og Lavender. Den giver pelsen en let og luftig følelse. Lavendelolie er meget beroligende på huden, og sammen med de øvrige ingredienser giver det pelsen, en masse fugt og glans, og som ekstra bonus at den dufter godt!
Brugen af charcoal med tilsat vitamin E er fantastisk til fjernelse af toksiner, snavs og forurening fra pelsen. Charcoal er naturfilter, som også giver naturligt hvidt & volume. er valgt som en nøgleingrediens i den nye Purify Collection. 

Purify Scrub er unik. Denne 100% rene og naturligt eksfolierende scrub trækker toksiner og affaldstoffer fra huden & pelsen – en spa-behandling til hunde! Brug af naturligt charcoal, som er naturens filter til din hunds pels. som virker antibakterielt og smudsafvisende, samt frastøder lugt.
Den efterlader pelsen lys og ren, helt naturligt uden blegemiddel.
Tilsat naturligt havsalt, som  eksfolierer huden for at hjælpe med at fjerne tør hud, rense i dybden og opbygge på ny.

Fordele:
• Naturligt hvidt
• Eliminerer lugt
• Fjerner toksiner og forureninger fra pels og hud
• Tilsat vitamin E

Anbefales specielt til:
• Til alle pelse.

Racer:
Alle racer.

TIP: Mix scrub med Purify Shampoo for at komme i bund med beskidte eller fedtede områder. Massér rigtig grundigt, inden du skyller ud. 

Produkterne fra Melanie Newman er udviklet for at imødekomme et specielt behov i hundebranchen. Produkterne er udsprunget udfra naturlige ingredienser, som gør det bedste for at fremhæve hundens pels bedst muligt. Nøgle ingredienser er aloe vera juice og rene æteriske olier, som bruges i alle produkterne. Det sikre øget fugt i pelsen, samt pleje til huden.
Vigtigst er, at der ikke er kemi i produkterne, de er bl.a. fri for parabener og syntetiske dufte.
Melanie har en Youtube kanal, her er mange brugbare videoer til gromming af din hund. OBS – videoerne er på engelsk.
Du finder kanalen her: Melanie Newman Youtube.

Indhold: 200 g.

Tilføj til kurv