Salon info

ÅBNINGSTIDER I SALONEN, EFTER AFTALE.

Mandag: LUKKET
Tirsdag: 08.30 – 15.00
Onsdag: 08.30 – 15.00
Torsdag: 08.30 – 17.00 (17.00-19.00 (akut tid))
Fredag: 08.30 – 14.00
Lørdag: Efter aftale – akut tider
Søndag: LUKKET

Salonen har også lukket på følgende dage/uger:

 • Helligdage.
 • Grundlovsdag.
 • Uge 7.
 • Påsken
 • Uge 29, 30, 31 (sommerferie)
 • Uge 42.
 • Mellem jul og nytår.

Den Logrende Hale ligger ved Brande, Midtjylland. Her er dejlige rolige omgivelser og salonen er stor, lys samt rigtig hyggelig. Se gerne billederne under fanen ‘Billeder af salonen’

​​Når du kommer for at få din hund soigneret, starter vi altid med lige at hilse på din hund. Den får mulighed for at orientere sig og lære de nye omgivelser at kende.

Derefter aftaler vi sammen hvordan din hund skal klippes, samt hvordan alle evt. øvrige behandlinger skal foregå, da det er vigtigt, at du som ejer, også føler dig tryg ved at overlade din hund til et par timers wellness hos os.

OBS: INGEN løse hunde på ejendommen eller i butikken! Hunde skal føres i snor.

!!! NYT NYT NYT !!!

Elevklip: Mange af jer har mødt Tina, som efterhånden har været her noget tid. Tina er ved at blive oplært i hundefrisørfaget, så derfor vil der være elevpriser på udvalgte racer/klip. Elevklippen tilbydes kun en begrænset periode, indtil Tina er oplært.

Oplys venligst ved tidsbestilling, at i ønsker tid ved Tina.

Tina er i salonen tirsdag, onsdag og fredag hver uge fra kl 8.30-13.00

BESTILLING AF TID 

Der forkomme ofte flere måneders ventetid, nogle gange mere, så husk lige at bestille i god tid, eller bestil tid fra gang til gang, så er det sikker på du kan komme til, når det passer ind i dit skema 🙂 Bestilling skal foregå på tlf: 86336233

Kan du ikke få fat i os pr. tlf, så send en mail på kundeservice@tholo.dk

AFBUD/UDEBLIVELSE

Afbud skal ske mindst 24 timer før din aftale, gebyrer kan blive pålagt ved for sent afbud. Ved udeblivelse opkræves en halv soignering, dvs 50%. Der vil enten blive fremsendt en faktura eller en mobilepay opkrævning på det skyldige beløb. Der kan IKKE bestilles ny tid før det er betalt. Vi oplever desværre for tit at folk bare bliver væk fra deres aftaler.

Alt afbud skal foregå pr. TLF og mundtligt. Vi ser ikke altid en SMS, FB eller mail. Derfor er en sms, mail eller en besked på telefonsvareren ikke gyldig.

OBS: ER DIN HUND SYGEFORSIKRET?

Når du afleverer din hund i salonen er det på eget ansvar. Salonen hæfter ikke for eventuelle skader på hunden eller uheld under dens ophold. Når man arbejder med levende dyr kan der altid ske uventede ting. For kort at liste op nedenfor:

 1. Der kan komme hudafskrabninger i forbindelse med klip. Dvs pga maskinen hvis der er filt.
 2. Din hund kan, ved uheld, blive klippet i hvis den ikke står stille/laver en uventet bevægelse.
 3. Den kan glide i badekarret og beskadige ben.
 4. Din hund kan få en allergisk reaktion af groomingprodukterne.
 5. Den kan falde ned/hoppe af bordet og beskadige sig selv. (Vi bruger ikke galje eller nogen form for fiksering i salonen)
 6. Den kan glide på gulvet og beskadige ben.

Scenarierne kan være mange, men det er desværre ikke muligt for hundesaloner i Danmark at få en forsikring der dækker uheld og skader, så derfor er det meget vigtigt du sørger for din hund er forsikret og sygeforsikret!! Vi dækker ikke hverken dyrlægeregninger eller lign, ved skader eller uheld i salonen.

VACCINE:

Er din hund vaccineret?? Vi ser gerne din hund er fuld vaccineret. Dette er grundet smitlige sygdomme osv, men også ligeså meget for at passe på din egen hund.

FILTTILLÆG

Prisen på filttillæg er følgende:

 1. Små hunde – 225 kr.
 2. Mellem str hunde – 300 kr.
 3. Store hunde – 375 kr.

Prisen for filttillæg dækker slidtage af grooming artikler, ekstra brug af produkter samt ekstra arbejdskraft fra vores side. Du vil ligeledes blive opkrævet for de antal timer din hund er i salonen. Vi afsætter et fast antal timer til den enkelte grooming (se nedenfor). Overskrides denne, betaler man efterfølgende timepris i forhold til str hund.

Er din hund for filtret, redes den ikke ud, og den klippes ned med maskine. I vil selvfølgelig som kunde blive informeret først inden dette sker. Er din hund ved 3. besøg, trods korrekt vejledning og redskaber fra vores side af, stadig filtret, afvises hund og ejer fra salonen.

RING I STEDET FOR SMS OG FACEBOOK

Vi har rigtig travlt hver dag og får ikke altid svaret på SMS og FB. AL tidsbestilling SKAL foregå pr TLF. Send kun sms hvis i ikke kan få fast på os og gerne vil ringes op. Vi aflytter ikke altid vores tlf-svarer. Der kan bestilles tid i salonens åbningstid på tlf 86336233. Se under åbningstider.

LUFT DIN HUND

Luft din hund inden du kommer, vi gør det ikke, medmindre din hund skal være i salonen i længere tid. Har du evt. haft travlt efter job eller lign og ikke fået luftet din hund, så nævn det lige, så gør vi det. Det er så ‘øv’ når de laver på gulvet.

Al luftning skal foregå ved hundeluftningsområdet (se skilte!) Dette er ved græsplænen for ende af gårdspladsen og så til venstre. Der skal hverken tisses/lettes ben op ad bygninger, bede, krukker eller lign. Din hund er ikke den eneste der kommer her og det er ikke særlig lækkert der bliver tisset alle steder – det lugter!! Vi har omkring ca. 100 hunde der kommer hver eneste måned og desværre tager folk sig den frihed at lufte hunde alle vegne. Vi er godt klar over det er lækkert, at komme på landet og der er god plads og man får lyst til en god gå-tur, men det er vores ejendom og vores have hvor vores børn og hunde bor og leger. Vi ber jer venligst respekterer dette! Saml også efterladenskaber op efter din hund, det sker desværre ofte at vi finder afføring rundt omkring og det er ikke særlig fedt at få op under skoene. Vi har masse af poser i salonen, så har du glemt en, så kom ind og hent en. Alle prutposer smides i den sorte skraldespand ved hovedhuset.

PARKERING

Parker venligst i gårdspladsen, ikke ovre ved hallen eller andre steder. Dvs. foran butikken eller over ved den gamle bygning. Her holder vi selv samt personale. Dertil er der ikke langt til hundeluftningsområdet (se punkt ovenfor)

MØD MED EN TØR HUND

Din hund er så tør som mulig når den kommer hos os. Så tag lige bilen hvis det regner. Er den blevet for beskidt, vaskes den her i salonen og man skal betale for den ekstra ydelse.

Igen en venlig reminder, luft din hund hjemmefra hvor der er asfalt/fortov, istedet for at lufte den i det lange græs og muldvarmeskud herude.

VASK

Alle hunde vil blive vasket i salonen, som også er impliceret i prisen. Vi klipper ikke i en våd eller beskidt hund, det ødelægger vores sakse og skær. (se også punkt ovenfor)

LOPPER

Har din hund lopper og det opdages inden vi går i gang, bliver hunden sendt hjem og modtages ikke i salonen før den er loppefri. Der vil blive opkrævet et gebyr på det halve af soigneringen. Opdages det når vi er gået i gang tages et gebyr, da hele salonen skal descifencers bagefter. Opdager du selv lopper på din hund, så ring lige hurtigst mulig og aflys din tid.

Priser på loppetillæg:

 • Vask i loppeshampoo kr. 125 ,-
 • Loppetillæg kr. 300 ,-
 • Total kr. 425,-

LØBETID

Vi modtager ikke hunhunde i løbetid. Grundene er fgl:

 • Det er ikke så lækkert at stå med hånden bagtil når vi skal klippe dem. Plus tæven er meget hævet bagtil.
 • Har vi haft en løbsk tæve i salonen, er det næsten umuligt for en hanhund at koncentrerer sig. Han ved godt og kan godt lugte der har været en lækker dame på besøg. Det gør det ikke så nemt at lave et godt samarbejde.
 • Tæverne er ofte lidt mere ‘sibbet’ og ja, det kan vi egenlig godt forstå 🙂
 • Sidst, der er et stort rengøringsarbejde bagefter grundet blodpletter.

Så ring gerne lige, så snart du ser din hund er gået i løbetid og få aflyst din tid. Vi finder hurtigst mulig en ny.

Skulle i møde op med en løbsk tæve, bliver i sendt hjem igen og i vil blive opkrævet en halv soignering.

AFHENTNING AF HUND

Vi ser helst din hund bliver afhentet lige efter endt soignering. Vi har ikke plads eller mulighed for at have den gående. Bliver din hund ikke afhentet rettidigt (uden forudgående aftale) vil der blive opkrævet et gebyr pr. time.

STORE HUNDE

Modtages kun i salonen, hvis man kommer med et fast interval, som fastsættes af os. Der bestilles tid fra gang til gang.

FIKSERING OG MUNDKURV

Vores hunde FIKSERES IKKE  her hos os på hverken den ene eller den anden måde. Ligeledes bruger vi IKKE mundkurv. Det er et samarbejde mlm hund og os – hunden skal føle sig tryg. Det er meget vigtigt, for os, at din hund har det godt når den kommer her. Ligeledes vil din hund altid få pauser under soigneringen. Den skal på ingen måder stå på vores bord 3 timer i træk. Når de er nede til pause får de tilbudt vand og vi leger lidt og vi giver godbidder hvis den vil. Det er rart at få noget adspredelse inden vi går videre. Det er meget lang tid din hund skal stå og koncentrerer sig. HUSK din hund kommer ALTID i første række!

Vi tager udgangspunkt i vores 4 værdier:

 1. En glad hund
 2. På hundens præmisser
 3. Ingen fiksering
 4. Samarbejde

VAND OG GODBIDDER

Din hund vil altid få tilbudt rent vand mens den er hos os. Der kan også falde lidt godbidder af, hvis din hund gerne vil have det. Er den lidt kræsen eller får special kost, så medbring meget gerne selv. Det er vigtig at din hund får belønninger mens den er her 🙂

BETALING

Der betales ved endt soignering hver gang, der gives ikke kredit. Vi modtager både kontanter, mobilepay og Dankort.

HVALPEKLIP OG RÅD

Vi får ofte dette spørgsmål – Hvornår skal min hund klippes første gang?! Det er en rigtig god ide at komme igang så hurtig som muligt. Den første gang er ofte en lille ‘hyggetur’ hvor hvalpen bliver introduceret til hvad det vil sige at blive og være klippehund. Første gang vi klipper, laver vi det som hedder en ‘hvalpestuds’. Dsv. Klip ved øjn, poter, numse og negleklip. Her får vi også en rigtig god snak med dig, som ejer, om hvordan sådan en lille krudtugle skal holdes pelsmæssigt og hvilke redskaber man skal bruge. Det er nemlig ikke helt ligemeget hvad man bruger. Vi får ligeledes en snak om hvordan du vasker din hund og hvilke produkter du skal bruge. Alt kan naturligvis købes her hos os. Vi sender dig ikke ud af døren igen, før du er godt rustet på. Du har fået dig en lille pelstot og det kræver arbejde 🙂

I starten er det vigtig din lille nye hvalp får en rigtig god tur og bliver tryg. Så derfor laver vi ikke nogle formklip – men bare en sød hvalpeklip. Senere hen kan vi altid få en snak om frisure og hvordan det skal se ud.

OBS: Vi sætter ALDRIG maskinen på en hvalp først gang den er her, det kan være meget traumatisk og stressende for den. Vil du gerne have maskinklippet din hund kort gør vi det med tiden.

Hvad skal jeg så medbringe/gøre, når jeg kommer første gang med min hvalp?! 

 • De rede redskaber du har
 • Godbidder
 • Din hvalp skal være nyvasket

Vi vasker ikke hvalpe når de er så små, da det i forvejen er meget de skal når de kommer herom. Når din hund er tryg ved os og klipning, så kan vi begynde med den ‘fulde tur’.

Det skal være hyggeligt og sjovt at komme her og det skal det gerne forsætte med at være!

Vi glæder os meget til at se jer og jeres hund!  Har i spørgsmål er i selvfølgelig meget velkommen til at ringe på 86336233.

Mvh. Tina og Diana 

Hundefrisør i Salon – Den Logrende Hale 

PRISER – Pr. 1 Januar 2022

Bemærk alle priser er vejledende. Prisen på en soignering kan variere fra gang til gang, da den er beregnet ud fra fgl: 

 • Tidsforbrug 
 • Arbejdsmængde 
 • Sværhedsgrad 
 • Frisure  
 • Hvor velfriseret hunden er hjemmefra

Er din hund ikke på listen, så ring gerne og hør for ca. pris. Alle priser er ligeledes inkl. vask, føn, negleklip. 

Alle hunde bliver behandlet og groomet som var det vores egne. Vi går IKKE på kompromis med produkter og kvalitet, kun det bedste er godt nok til din hund! Vi bruger gerne løs af  shampoo, conditioner, hårkure, sprays, serum og olier, så din hund er top lækker når du modtager den igen. Alle hunde bliver groomet i top grooming mærkerne TRUE ICONIC og MELANIE NEWMAN. Alle produkter er naturligvis fri for parabener, sulfater, salte og silikoner. Læs og kig gerne på produkterne her på webshoppen.

Kort sagt, din hund skal virkelig forkæles når den er her hos os, der bliver ikke sparet på noget 🙂

Alle hunde der skal håndklippes, klippes KUN med saks. Dvs, din hund bliver hverken klippet maskin eller afstandsskær inden. Dette gør jeg her for at få det mest mulige pæne resultat! Klip med afstandsskær i salonen er ikke muligt.

SMÅ HUNDE

Alle hunde bliver badet og fønet. Herefter klippet. Skal din hund maskinklippes på kroppen bliver den håndklippet i hovedet. Alle håndklip samt formklip er KUN med saks.

Beregnet tidsforbrug for små hunde:

 • Kort maskinklip inkl. vask – 1,5 time.
 • Håndklip inkl. vask – 2 timer.
 • Specialklip inkl. vask 2,5 time.
 • Vask inkl. negleklip – 1 time.
 • Udredning/studs 1,5 – 2 timer.

 

BEMÆRK: alle priser er vejledende!! Prisen på en soignering kan variere fra gang til gang, da den er beregnet ud fra følgende: Tidsforbrug, arbejdsmængde, sværhedsgrad, frisure og hvor velfriseret hunden er hjemmefra. Alle nedenstående priser er ex. diverse tillæg så som filt, lopper, løbetid osv.

 

Bichon Frise

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- ELEVKLIP -20% 
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.
 • Formklip/udstillingsklip: kr. 1700,-

Bichon Havanaise

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Cairn Terrier

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1250,- – 1500,- kr.

Cavalie King Charles

 • Kr. 1100 – 1300,-

Chihuahua korthåret

 • Kr. 550,-

Chihuahua Langhåret

 • Kr. 625 – 850,-

Chinese Crested

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Coton De Tulear

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Dansk Svensk Gårdhund

 • Kr. 600,-

“Designer hunde”

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Fransk Bulldog

 • Kr. 600,-

Gravhund

 • Langhåret fra kr. 900,-
 • Korthåret vask kr. 600,-

Hvalpeklip

 • Studs (poter, negle, øjne og bagi) kr. 325,-
 • Hvalpe bamseklip (eks. vask) inkl. mundtlig pelsplejevejledning 950,-
 • Hvalpe bamseklip (eks. vask) kr. 700,- (ELEVKLIP -20%)

Jack Russel Terrier

 • Vask kr. 600,-

King Charles spaniel

 • Fra kr. 1100,-

Lhasa Apso

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Löwchen

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Malteser

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): 1100 kr. ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Mops

 • kr. 600,-

Papillion

 • Fra. kr. 850,-

Pekingeser

 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- (ELEVKLIP -20%)
 • Udredning inkl. studs: Fra. 900,-
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Pomeranian

 • Kr. 850 – 1100,- (Prisen varierer om det er udredning inkl. studs eller håndklip)

Puddel lille

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks): kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Puddel mellem

 • Maskinklip: kr. 850,-
 • Håndklip/terrier klip: kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300 – 1500,- kr.

 

Shih Tzu

 • Maskinklip – kr. 850,-
 • Håndklip (kun saks) – kr. 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

West Highland White Terrier

 • Håndklip: kr. 1200,- ELEVKLIP -20%
 • Trim: kr. 1200,-
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

Yorkshire Terrier

(Pris afhænger af str.) 

 • Håndklip: 950,- – 1100,- ELEVKLIP -20%
 • Håndklip/Special klip med varighed over 2 timer (kun saks): 1300,- – 1500,- kr.

MELLEM STR. HUNDE

Alle hunde starter med at komme i bad. Derefter bliver de fønet, hvorpå en masse underuld bliver blowet af. Dernæst bliver de redt igennem mens finish bloweren er på og til sidst en klip eller studsning som passer til hundens race. Vi nedklipper IKKE store hunde med mindre den er svær filtret. Ved nedklip/maskinklip – spørg for pris.

Beregnet tidsforbrug for mellem str. hunde:

 • Vask inkl. negleklip – 1 time. (korthåret hunde)
 • Udredning/studs/klip – 2 timer.

 

BEMÆRK: alle priser er vejledende!! Prisen på en soignering kan variere fra gang til gang, da den er beregnet ud fra følgende: Tidsforbrug, arbejdsmængde, sværhedsgrad, frisure og hvor velfriseret hunden er hjemmefra.

Amerikansk Cocker Spaniel

 • Kr. 1200,- (ved varighed mere end 2 timer 1500 kr.)
 • ELEVKLIP -20%

Cavalie King Charles

 • Kr. 1200,- (ved varighed mere end 2 timer 1400 kr.)

Engelsk Bulldog

 • Kr. 650-700,-

Engelsk Cocker Spaniel

 • Kr. 1200,- (ved varighed mere end 2 timer 1500 kr.)
 • ELEVKLIP -20%

Shetland Sheepdog (Sheltie)

 • Kr. 1200,-

 

STORE HUNDE 

Alle hunde starter med at komme i bad. Derefter bliver de fønet, hvorpå en masse underuld bliver blowet af. Dernæst bliver de redt igennem mens finish bloweren er på og til sidst en klip eller studsning som passer til hundens race. Vi nedklipper IKKE store hunde med mindre den er filtret. Ved nedklip/maskinklip – spørg for pris. 

Beregnet tidsforbrug for store hunde:

 • Vask inkl. negleklip : 1 time.
 • Udredning/studs/klip : 2-3 timer.

BEMÆRK: alle priser er vejledende!! Prisen på en soignering kan variere fra gang til gang, da den er beregnet ud fra følgende: Tidsforbrug, arbejdsmængde, sværhedsgrad, frisure og hvor velfriseret hunden er hjemmefra.

Border Collie

 • kr. 1200-1400,-

Bullmastiff

 • Kr. 750,-

Collie

 • kr. 1400-2100,-

Goldendoodle

 • Håndklip og vask kr. 1800-2100,- ELEVKLIP -20%
 • Maskinklip og vask kr. 1300,-

Golden Retriever

 • Kr. 1400,- (ved varighed mere end 2 timer 1600 kr.)

Labrador

 • Kr. 750,-

Labradoodle

 • Håndklip og vask kr. 1800-2100,- ELEVKLIP -20%
 • Maskinklip og vask kr. 1300,-

Samojede

 • kr. 1800- kr. 2400,-

Schæfer Korthåret

 • kr. 1400,-

Schæfer Langhåret

 • kr. 1400 – 1800,-

Er din hund ikke på listen, så ring og få en ca. pris. 

 

ANDRE YDELSER DER TILBYDES I SALONEN

Negleklip inkl. studs under poter – kr. 175,-

Hårkur:

 • Lille hund – kr. 135,-
 • Mellem hund – kr. 165,-
 • Stor hund – Kr. 185,-

Kulkur:

 • Lille hund – kr. 175,-
 • Mellem hund – kr. 200,-
 • Stor hund – Kr. 225,-

Tandrens i forbindelse med soignering

 • kr. 250,- til kr. 450,-

Tandrens

 • Fra kr. 500,-

OBS tandrens kan kun udføres på hunde som er okay med at blive ‘rodet’ i munden. Er tænderne for løse, for meget tandsten eller paradentose, søg da dyrlæge!

Negleklip og lille studs (øjn, poter, hår i ører og bagi)

 • kr. 325,-